Tuloksia Kuntosaliharjoittelulla

Torin laidalta löydät tasokkaan kuntosalin jossa tilaa treeniin on reilusti laite- sekä vapaapainoharjoittelijoita varten.
Tilaa on 500 neliötä, johon olemme panostaneet ajatuksella. Pyrimme silti kehittämään kuntosalia jatkuvasti. Viimeisin laitehankintamme TechnoGymin Climb Excite, porraskone, on ollut niin miesten sekä naisten tiiviissä käytössä.

Kuntosaliohjaukset

Kun haluat uuden ohjelman, päivittää ohjelmasi, tai olet vasta aloittamassa kuntosaliharjoittelun – voit kääntyä meidän puoleen. Me räätälöimme sinulle uuden ohjelman ammattitaidolla.
Meillä ohjelmien laadinnan lähtökohtana on  asiakkaan täyttämä lomake jonka pohjalta rakennamme juuri sinulle tavoitteitasi tukevan ohjelman.
Ohjelma käydään aina läpi, jotta treeniin siirtyminen olisi turvallista. Ohjaustilanteessa käydään tekniikat yhdessä läpi, jotta vältämme turhat loukkaantumisriskit.

Ohjaushinnat:

  • 1-2 jakoinen ohjelma 70€ (yksi ohjauskerta)
  • 3-4 jakoinen ohjelma 105€ (kaksi ohjauskertaa)
  • Kysy erikseen jos haluat jakaa vielä useampaan päivään treenin

Laadukas ja avara kuntosali

Kuntosalimme on varmasti laadukas. Sen takaavat luotettavat TechnoGym merkkiset laitteet. Jotta treenisi ovat tehokkaita sekä myös turvallisia, huollatamme laitteemme TechnoGymin huoltopalvelulla. Periaatteena on ollut alusta asti että kuntosalimme siisteys ja laitteiden toimivuus on aina huippuluokkaa. Avaraan ja valoisaan saliin on helppo tulla treenaamaan, koska salille pääsee joka päivä aktiivisella kortilla 05-24 välisenä aikana.
Treenaajien turvallisuutta sekä tasapuolisuutta valvomme videovalvonnalla. Näin pidämme salimme varmasti jatkossakin loistavana ja turvallisena paikkana treenata.

Kuntosaliohjelman tilaaminen

Tilaa meiltä ammattilaisen laatima, henkilökohtainen ohjelma. Ohjelma ohjataan kuntosalilla jotta pääset hyvään alkuun treeneissäsi.

Combin vastaanotosta saat lomakkeen jonka täyttämällä pääsemme suunnitteluvaiheeseen. Halutessasi voit myös pyytää lyhyttä haastattelua ohjelmaa koskien.

Voimme luvata että ohjelma on räätälöity juuri sinua varten.

css.php