Vuonna 2005 laitoin toiminimen pystyyn nimellä Hyvinvointi ja Liikuntayritys Kunnon Eliksiirin. Samaan aikaan suoritin yrittäjän ammattitutkinnon jossa Power point esityksessäni tulevaisuuden visioksi laitoin: Vuonna 2010 Kuntokeskuksen perustaminen. Haave se oli totta vie, mutta en tiedä olisinko uskonut jos minulle olisi kerrottu, että se toteutuu juuri niin.

Ensimmäisen kerran aloitin ohjaustyöt vuonna 1996. Sen jälkeen matka tähän päivään on ollut todella haastava. Hikeä on vuodatettu paljon tuona aikana ja olen kasvanut ihmisenä kaikkien vastoinkäymisien myötä. Olen onnellinen silti noista kaikista haasteen hetkistä ja unettomista öistä. Nyt teen sitä työtä mitä olen aina halunnut ja juuri sillä tavalla toteutan kuin olen uneksinut. Edelleenkään ei ole helppoa, mutta en tiedä haluaisinko elääkään helppoa elämää.

Nautin suunnattomasti joka päivä asiakkaiden ohjaamisesta ja ihmisten kohtaamisesta. Tahtoisin kaikkien ihmisten kokevan sen mahtavan fiiliksen liikunnan jälkeen. Se sellainen endorfiinihumala, jonka yhtäkkinäisestä lopettamisesta voi tulla todellinen krapula! Tavoitteenani on saada paljon Kankaanpääläisiä liikkumaan oman terveytensä ja hyvinvointinsa takia. On löydettävä erilaisia keinoja ja tehtävä yhteistyötä, jotta ihmisillä olisi parempi olla oman kroppansa kanssa.

Combi tuntuu tällä hetkellä olevan minulle sellainen pieni poikanen, jota yritän kasvattaa ja hoitaa parhaani mukaan. Aikaa käytän siellä työskentelyyn niin paljon, että se on kuin toinen koti. Mutta kaikista rakkain todellisuudessa on minulle oma perhe: mies ja kaksi valloittavaa lasta. Omasta perheestäni ammennan voimaa myös Combin pyörittämiseen. Roolit vaihtuvat päivän aikana hyvinkin paljon ja väliin, kun iskee yöllä vihdoinkin pään tyynyyn, ihmettelee, miten sitä taas selvisi isoimmilta möhläyksiltä iltaan asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php