Avoinna aktiivisella kortilla.

Kuntosaliohjaukset

Aloitatko kuntosaliharjoittelun tai haluatko vinkkejä/lisätehoa harjoitteluusi?
Varaa itsellesi ohjausaika kuntosaliohjaajamme kanssa. Tapaamisen aikana ohjaaja opastaa sinulle henkilökohtaisen ohjelman, jonka avulla voit aloittaa harjoittelun turvallisesti ja tavoitteellisesti. Tätä ennen täytät lomakkeen jonka pohjalta valmentajasi suunnittelee ohjelman juuri sinulle.
Lisenssivalmentajamme, Markku Kossi ja Marjo Raukola-Kossi.
Kuntosaliohjaus ja ohjelma 1-2 jakoinen 70€, 3-4 jakoinen 105€ sisältää kaksi ohjausta. Kysy lisää Markulta / Marjolta.
1 ohjauskerta = n. 1 tunti

[instagram-feed num=9 cols=3]

Yrityksille, seuroille, yhdistyksille

Uutta potkua yrityksesi työntekijöiden hyvinvointiin tai urheiluseurasi valmennettavien treeneihin uusia näkökulmia tai tehoa? Tule rohkeasti keskustelemaan eri vaihtoehdoista.
Voimme järjestää vaikka neljän tunnin mittaisen hyvinvointi/treeni tuokion tai vaikka yhden vakitunnin viikossa omalle porukalle.
Lajivalikoima on laaja ja voimme lisätä päivään myös vaikka ravintoneuvontaa tai testausta.Tarjoa nyt yrityksellesi tai seurallesi iloa ja energiaa ja sitä kautta myös parempaa työ- tai treenitehoa!

Hieronta

Saatavilla on klassista- sekä urheiluhierontaa.
Hieronta tapahtuu Combissa alakerran hierontahuoneessa.
Hierontaa saa 30, 45 ja 60 minuuttisena.

Lapsiparkki

Combissa on maksuton lapsiparkki. Huomioithan, että lasten tulee olla terveitä lapsiparkkiin tullessaan! Lisätietoa lapsiparkin toiminnasta saat vastaanotostamme.

Pukuhuoneet

Rankkojen treenien päätteeksi on mukava käydä suihkussa ja jatkaa päivää raikkaana. Pukuhuoneisiin mahtuu kerralla isompikin määrä kuntoilijoita, naisten pukuhuone on kooltaan hiukan isompi.
css.php