Avoinna aktiivisella kortilla.

Personal training

Oletko haaveillut terveellisemmästä elämantavasta, laihduttamisesta, kiinteämmästä vartalosta, tai muuten vaan liikkumisen ilosta ja hyvinvoinnista, mutta et saa itsestäsi irti omin voimin riittävästi?Sovi tapaaminen Personal trainerin kanssa, jonka kanssa sovit yhdessä tavoitteesi luottamuksellisesti. Niiden pohjalta laaditaan henkilökohtainen, motivoiva ja monipuolinen liikuntasuunnitelma. Personal trainer kannustaa, huolehtii harjoittelun laadusta, turvallisuudesta ja tehokkuudesta.
Ota rohkeasti yhteyttä:markku(a)combi.fi
marjo(a)combi.fi tai puhelimitse 045-3248895.

Katso tästä lisätietoa paketeista

Kuntosaliohjaukset

Aloitatko kuntosaliharjoittelun tai haluatko vinkkejä/lisätehoa harjoitteluusi?
Varaa itsellesi ohjausaika kuntosaliohjaajamme kanssa. Tapaamisen aikana ohjaaja opastaa sinulle henkilökohtaisen ohjelman, jonka avulla voit aloittaa harjoittelun turvallisesti ja tavoitteellisesti. Tätä ennen täytät lomakkeen jonka pohjalta valmentajasi suunnittelee ohjelman juuri sinulle.
Lisenssivalmentajamme, Markku Kossi, Maija Luomaniemi ja Marjo Raukola-Kossi.
Kuntosaliohjaus ja ohjelma 60€. Combin asiakkaalle 55€. VIP 50€.
Kuntosaliohjelma+monta ohjausta, toinen ohjaus -10%, kolmas -20%.
Enemmän kuin kolme ohjausta, kysy erikseen vastaanotosta tai Markulta / Marjolta.
1 ohjauskerta = n. 1 tunti
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Pienryhmävalmennukset, grouptraining

On pienryhmissä tapahtuvaa kokonaisvaltaista valmennusta. Group training tunti koostuu neljästä osa-alueesta: kestävyys, voima- ja sykeharjoittelusta sekä palauttavista venyttelyistä. Kurssilla saat neuvoa myös ruokavalioosi joka pohjautuu ruokapäiväkirjaasi.
Group trainingia on myös Combista saatavana juoksukoulumuotoisena sekä kuntosalitreenimuotoisena.

Yrityksille, seuroille, yhdistyksille

Uutta potkua yrityksesi työntekijöiden hyvinvointiin tai urheiluseurasi valmennettavien treeneihin uusia näkökulmia tai tehoa? Tule rohkeasti keskustelemaan eri vaihtoehdoista.
Voimme järjestää vaikka neljän tunnin mittaisen hyvinvointi/treeni tuokion tai vaikka yhden vakitunnin viikossa omalle porukalle.
Lajivalikoima on laaja ja voimme lisätä päivään myös vaikka ravintoneuvontaa tai testausta.Tarjoa nyt yrityksellesi tai seurallesi iloa ja energiaa ja sitä kautta myös parempaa työ- tai treenitehoa!

Hieronta

Saatavilla on klassista- sekä urheiluhierontaa.
Hieronta tapahtuu Combissa alakerran hierontahuoneessa.
Hierontaa saa 30, 45 ja 60 minuuttisena.

Testaukset

Lihas- ja kestävyyskunnon mittaukset. Kestävyyskunnon mittauksen voi suorittaa kävelytestinä tai polkupyöräergotestinä. Myös suuntaa antavat kehonkoostumusmittaukset.Liikkuvuustestit. Mitataan aktiivisesti sekä passiivisesti kehon toimintaa ja liikkuvuutta. Liikkuvuustesteistä saat ohjeet miten kehität tai parannat suorituskykyäsi.

Lapsiparkki

Combissa on maksuton ja ohjattu lapsiparkki (aukioloajat näet voimassa olevasta tuntiohjelmasta). Lapsiparkkiin ovat tervetulleita kaikki kaksi vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat lapset. Lapsen voi jättää lapsiparkkiin enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan, kun vanhempi on treenaamassa. Lapsiparkissa leikitään, piirretään ja puuhaillaan ohjaajien valvonnassa. Hygieniasyistä toivomme, ettei lapsille oteta parkkiin mukaan eväitä tai juomia. Huomioithan, että lasten tulee olla terveitä lapsiparkkiin tullessaan! Lisätietoa lapsiparkin toiminnasta saat vastaanotostamme.

Pukuhuoneet

Rankkojen treenien päätteeksi on ihana hemmotella itseään löylyjen lämmössä! Combin viihtyisistä pukuhuonetiloista löytyvät miesten/naisten saunat. Saunat ovat lämpiminä ma-to klo 17-20:15.Pukuhuoneisiin mahtuu kerralla isompikin määrä kuntoilijoita, naisten pukuhuone on kooltaan hiukan isompi.
css.php