PT palvelluksessasi

Personal trainer opastamaan kohti terveellisempää, virkeämpää ja vahvempaa tulevaisuutta. Ihmeiden aika ei ole ohi, mutta pelkkä Personal trainerin palkkaaminen ei yksin riitä, pitää olla 100% sitoutuminen myös itsellä. PT- palveluja kannattaa miettiä niin, ettei elämässä ole juuri liian suuria mullistuksia, vaan sinulla on tarpeeksi aikaa projektille.
PT -paketteihin ei kuulu kortit, joten sinulla on mahdollisuus valita missä teet omatoimiset treenit. Yhteistreenit tehdää kuntosalitreenien osalta normaalisti Combissa. Jokaiseen pakettiin kuuluu haastattelu PT:n kanssa, joka ei sido vielä mihinkään pakettiin.

Huomio alla olevissa paketeissa (pois lukien 1kk -paketti) ravinto-ohjeistus kuuluu paketteihin suppeampana. Laajemman ravintosuunnitelman voit ostaa mihunkä pakettiin tahansa, hinta 100 euroa. Sisältää mm. ruokapäiväkirjan tarkistuksen.

1kk -paketti 165€

Helposti alkuun!
Yhteensä 3 yhteistä tapaamista.

Liikuntasuunnitelma, kuntosaliohjelma tai vastaava.

Esimerkkinä kaksi kuntosaliohjausta ja yksi kerta lenkillä. Lenkillä ei tarvitse olla omaa sykemittaria, vaan lainalle saa käyttöön Combin sykemittarin. Näillä ohjeilla pääset mukavasti alkuun. Voit myös valita kolme erillaista treeniä salille jotka suunnitellaan juuri tavoitteitasi vastaamaan.

2kk -paketti 295€

Täsmätreenejä ja oikeita neuvoja 2 kk
Tapaamisia 5. Voit itse valita onko joku tapaaminen testaus, vai onko kaikki treenejä.

Pakettiin kuuluu liikuntasuunnitelma, kuntosali- ja lenkkeily ohjeet/ohjelmat sekä ravintoohjeistus. Kuntotestin voi ostaa myös lisänä pakettiin.

3kk -paketti 395€

Kohti tavoitetta, kestona 3 kuukautta!
Yhteensä 8 tapaamista, joista 6 yhteistreeniä.

Sisältää mm. Liikuntasuunnitelman, ravintoon ohjeistuksen, kuntosaliohjelman sekä 2x kuntotestaukset.

Tällä paketilla pääset hyvään vireeseen ja pystyt jatkamaan omatoimisesti jatkossa. Kolmen kuukauden paketin jälkeen voit mm. määräajoin tavata PT.si  ja päivittää ohjelmaa uudelleen.

4kk -paketti 495€

Lisää buustia!
Kesto 4kk, mutta tapaamisia 10 kertaa, joista 8 yhteistreeniä.

Sisältää mm. Liikuntasuunnitelman, ravintoon ohjeistuksen, kuntosaliohjelman sekä 2x kuntotestaukset.

Tiiviimpi yhteistyö neljäksi kuukaudeksi, joten tiukempi setti tiedossa.