Kuten otsikko kertoo, pieniä siisteys/järjestysmuutoksia tulossa ja joitain tullutkin jo.
Laitehankintojen johdosta tulee salin puolella jossakin vaiheessa pieni siirtelyprojekti, eli ne jotka juuri sillä hetkellä ajoittavat treeninsä samaan aikaan, pahoittelemme pientä sekasotkua.

Tälläinen teline ja painot tuli myös treenaajien iloksi. Nyt ne pumppivehkeet on visusti siellä ryhmäliikuntasalin puolella, eikä pyöri pitkin lattiaa 😉

Myös yläkerran toiminnalliseen tilaan tuli (8kg puuttuu vielä, tulossa kyllä) lisää kuulia. Nyt on parit 8, 12, 16 ja 20 kiloisille, eli saa tehdä ihan kunnon treeniä kun molempiin käsiin on samankokoiset kuulat.

Myös pari palloa (jota ei heitellä lattiaan) tulossa. Wallball 🙂 you know.

Tällä viikolla tuli myös pari Precor merkkistä vipuvarsilaitetta, ylhäältä veto, sekä pystypunnerrus. Jokin viikko sitten tuotiin matkatuliaisina jalan nosto/dippipenkki, ja myös Technogymin painopakallinen selän ojennuslaite. Kyllä ihan taatusti on mukavat laittee treenata.

Kun aika on otollinen, niin aerobiset laitteet siirtyy entisen sisääntulon läheltä muualle, otetaan se tila paremmin käyttöön treenaajille. Myös yläkerran saliin tulee muutoksia Toukokuun alkupuolella. Yritetään saada sekin puoli vielä parempaan kuosiin.

… Olikohan siinä kaikki? katsotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php