Avoinna aktiivisella kortilla.

Kuntosali

Yli 500 neliötä käytössä kuntosalitreeniisi. Avara ja valoisa sali on suunniteltu vastaamaan erikuntoisten treenaajien vaatimuksia. Laitelista on vakuuttava, salilta löytyy TechnoGym merkkiset laitteet, sekä paljon tilaa harjoitella vapailla painoilla. Laatua lisää raikas ilmanvaihto ja valaistus (LED-valot).

Crosstrainingsali, toiminnallinen tila

Toiminnallinen treenitila on poistettu yläkerrasta, mutta ryhmäliikuntasalia voi käyttää myös treeneihin, aina kun ei ole meneillään ryhmäliikuntatunteja, ja mielellään niin että aloituksen ja lopettamisen ero ryhmäliikuntaan ainakin puolituntia. Myös paikat pitää olla siistit aina käytön jälkeen. Löytyy mm. Assault AirBike, soutulaite, SkiErg, bokseja, köysiä, kahvakuulia, käsipainoja. Kysy tilan käytöstä Marjolta tai Markulta.

Ryhmäliikuntasali

Hyvän fiiliksen ryhmäliikuntatila. Valaistus ja äänentoisto tuovat tunneille omanlaista tunnetta. Tilassa myös valkokangas ja videotykki vaikka luentoja varten. Tunnista riippuen tilaan mahtuu 30 henkeä liikkumaan.

Spinningsali

20 pyöräilijää mahtuu polkemaan laadukkailla ja hyväkuntoisilla BodyBike pyörillä. Kunnollisen ilmanvaihdon ansiosta poljet tehokkaasti puolesta tunnista kahteen tuntiin.
css.php